Range Rover Velar osvojio titulu najljepšeg automobila na svijetu

Range Rover Velar osvojio titulu najljepšeg automobila na svijetu

Na netom objavljenim rezultatima Izbora za svjetski automobil godine nije nam promaklo da je titulu za najuspješniji dizajn ili bolje rečeno – najprivlačniji automobil, osvojio impresivni Range Rover Velar.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Donoseći glamur, moderan dizajn i eleganciju u obitelj Range Rovera, ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju vrhunskog dizajna i inženjerskih postignuća, navodi se u objavi proizvođača. jedinstven dizajn Velara odlikuje se dobro optimiziranim proporcijama i upečatljivom siluetom, nastavlja se u objavi.

Posebno tanka Matrix Laser-LED glavna svjetla daju mu karakterističan i dista poseban izgled pri pogledu sprijeda, a ukupnom dojmu pridonose i ručice vratiju koje se sklapaju te naprednji infotainment sustav koji dominira unutrašnjošću.

Gerry McGovern, glavni dizajner u Land Roveru je izjavio: “Kontinuirani razvoj naše dizajnerske filozofije pokretan je željom da stvorimo poželjna vozila koja će naši kupci voljeti cijelog života. Velar tako unosi novu dimenziju modernog u svijet Range Rovera uz pregršt naprednih tehnologija. Sve zajedno čini taj automobil užitkom u vožnji, bilo da ste vozač ili putnik”.

Luksuzni Range Rover je tako osvojio prvu nagradu u oštroj konkurenciji jer su se među finalistima uz njega našli još i ukupni pobjednik Izbora, Volvo XC60 te Lexus LC 500.

– – –

Pogledajte test Range Rovera Velar 3.0D V6 R-Dynamic HSE

Podijeli:
1