Prvak Teksasa u prijevozu tereta na krovu

Prvak Teksasa u prijevozu tereta na krovu

Tko ne voli bizaran video s automobilima, pogotovo ako je smiješan i ako nitko u njemu nije nastradao? Ako ste među takvima, sljedeća vas snimka iz SAD-a neće razočarati

Poznata vam je priča: otišli ste u trgovinu, kupili više nego ste izvorno planirali, i sada nemate kamo sa stvarima, a dostava iz dućana do kućnog praga je preskupa. E pa, jedan čovjek sa sličnim problemom u gradu Garlandu u američkoj saveznoj državi Teksas prije desetak je dana ovaj problem riješio na prilično kreativan način.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Na krov svoje Honde Accord natrpao je toliko tereta, da je slučajni prolaznik to morao zabilježiti mobitelom. Srećom, snimku je podijelio s javnosti pa ona danas kruži YouTubeom i daje nadu svima koji ne znaju procijeniti veličinu prtljažnika svojeg automobila – ipak se namještaj za pola kuće, izgleda, može prevesti na krovu coupéa srednje klase.

Doduše, pritom je Teksašanin riskirao oštećenja na ovjesu, poklopcu motora na koji je naslonio prednji dio tereta, i vjerojatno kaznu policije u slučaju da bude uhvaćen. Video traje tek 20 sekundi, ali potrebno ga je pogledati više puta kako biste upili sve detalje ovog bizarnog načina prijevoza tereta. Ako ne možete razlučiti što sve ovaj Accord tegli, možete se “diviti” barem načinu pakiranja i povezivanja. I kao i mi, zaključiti – jadna Honda.

YouTube MP3 - Hotmail
1