Prva fotografija osvježenog Peugeota 308 GTI

Prva fotografija osvježenog Peugeota 308 GTI

Peugeot je nedavno predstavio osvježenu izvedbu modela 308, a sada je objavljena i prva fotografija facelifta GTI verzije. Konkretnije, priložena fotografija je nakratko objavljena na peugeotovom španjolskom Twitteru.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Kako se i očekivalo, s obzirom na standardni model, promjene vanjštine su minimalne te će ih na prvu moći zamijetiti tek najveći ljubitelji ovog automobila. Većina ih je sprijeda, a možemo istaknuti manje dorade maske motora, branika, otvora za hlađenje i sl, a i nešto je više kromiranih detalja. Nadalje, ovaj će model ubuduće biti dostupan u plavo-crnoj kombinaciji, a otraga se očekuju manje izmjene svjetala, branika i sl.

Tehničke informacije za sada nisu poznate no očekuje se kako će snaga 1,6-litrenog 4-cilindričnog turbobenzinca narasti na oko 290 KS, a najveći okretni moment na oko 350 Nm. Trenutna verzija razvija snagu od 272 KS te najveći okretni moment od 330 Nm.

Na kraju dodajmo da bi Peugeot ponudu modela 308 u skoroj budućnosti trebao proširiti s izvedbom R, no službenih potvrda za sada nema.

YouTube MP3 - Hotmail
1