Prva fotografija McLarena 720S

Prva fotografija McLarena 720S

McLaren je očito određenim pojedincima već predstavio nasljednika modela 650S, odnosno P14, a čini se kako je netko od odabranih uspio fotografirati ovaj automobil za kojeg se vjeruje da će u konačnici nositi oznaku 720S.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Službena premijera novog automobila će biti održana na ovogodišnjem ženevskom salonu, a sa samim vozilom McLaren će javnost upoznati putem skorašnjeg online predstavljanja. Priložena fotografija se pojavila na Instagramu, a popratio ju je samo potpis u kojem se kaže kako je riječ o izvedbi u boji Volcano Orange te da zbog lošije kvalitete slike na njoj ne možemo vidjeti o koliko se ustvari prekrasnom automobilu radi.

Pored evolucijskog dizajna vrijedi reći kako se očekuje da će ga pokretati dorađena izvedba mclarenovog bi-turbo V8 motora snage od 720 KS koliko će razvijati iz obujma povećanog na 4,0 litre. Osnovu će činiti unaprijeđena verzija monocoquea od ugljičnih vlakana koji je 18 kg lakši od prethodne verzije. Inače, 720S bi trebao težiti 1283 kg. Odličnim performansama će svakako doprinijeti i vrhunska aerodinamička svojstva vozila.

Online premijeru nećemo još dugo čekati.

YouTube MP3 - Hotmail
1