Prijavio sam sebe za vožnju u suprotnom smjeru

Prijavio sam sebe za vožnju u suprotnom smjeru

Stvarnost je ponekad teško razlučiti od satire, potvrđuje to i nedavni slučaj iz Nebraske, gdje je jedan prilično pijani vozač zvao policiju kako bi prijavio da "netko" vozi u suprotnom smjeru. Taj netko bio je – on sam

Vjerojatno znate onu staru šalu: Alkoholizirani vozač vozi pogrešnim smjerom autoceste i sluša radio. “Budite na oprezu, na autocesti XY jedan vozač vozi u suprotnom smjeru”, kaže glas s radija. “Da jedan, svi!” – komentira pijani vozač.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Upravo priča iz ovog vica dogodila se prije nekoliko dana u okrugu Lancaster, u američkoj saveznoj državi Nebraska. Ured lokalnog šerifa objavio je policijske video i audio snimke vožnje u suprotnom smjeru na jednoj tamošnjoj autocesti. Vozač, u značajno alkoholiziranom stanju, upao je u suprotni trak i iznenadio se vozilima koja su mu dolazila ususret. Nazvao je policiju i odmah to prijavio na broj za hitne situacije, 911. “Imao je snažna svjetla, gotovo da me izgurao s ceste”, rekao je službeniku na liniji.

Nakon kraćeg vremena, policija je reagirala i zaustavila počinitelja – koji je potom i sam shvatio da je upravo on bio zalutao u pogrešan smjer. “Da, bio sam glupa budala”, priznao je. Srećom, nije došlo do nesreće prije nego je akter ove priče isključen iz prometa i poslan na triježnjenje.

YouTube MP3 - Hotmail
1