Prekrasna studija Kia Proceed stiže u Frankfurt

Prekrasna studija Kia Proceed stiže u Frankfurt

Kia je nedavno najavila svoj novi konceptni model za ovogodišnji frankfurtski auto salon s teaserom koji nije otkrio previše detalja o vanjskom izgledu, a sada su objavljene dodatne fotografije koje nam otkrivaju kako će Koreanci u Njemačkoj predstaviti prekrasnu najavu za sljedeću generaciju svog kompaktnog modela.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Točnije, novi kijin koncept, punog imena Proceed Concept je u osnovi karavanski kompakt, a s obzirom na nižu liniju krova otraga, odnosno dinamičnu liniji mogli bi ga opisati kao shooting brake. Kia u službenom priopćenju govori o “produljenom hot hatchu” koji donosi kombinaciju “prekrasnog dizajna i svakodnevne praktičnosti.”

Uz spomenutu liniju krova ističu se i atraktivni 20-colni kotači, izostanak krovnog B nosača, kratki prevjesi, Lava crvena boja karoserije, agresivni prednji kraj te elegantna moderna pozadina, kao i razni drugi detalji. Također, putnike će vozilo tijekom noći dočekati s osvjetljenim obrubom staklenih površina što je vrlo zgodan detalj koji će naglasiti njegov ukupan oblik.

Više o samom vozilu ćemo doznati tijekom sljedećeg tjedna, no ono što znamo je da nam ova studija predstavlja put daljnjeg razvoja kijinog dizajn, posebno njenih kompaktnih modela.

YouTube MP3 - Hotmail
1