Preko vikenda upoznajte interventna i dostavna vozila

Preko vikenda upoznajte interventna i dostavna vozila

Na istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma od danas se održava 13. Kamion&Bus Roll Show te 1. izložba sigurnosti i civilne zaštite Intervencija

U slučaju da ste ovaj vikend u Zagrebu i tražite nešto što bi moglo biti zanimljivo za vašeg mlađahnog sina, onda su to svakako neka velika vozila. Upravo se danas u Zagrebu otvara 13. Kamion&Bus Roll Show. Riječ je o najvećem regionalnom sajmu gospodarskih vozila, prateće opreme i usluga. Kamioni i autobusi na sve strane, a pratit će ih i nešto novo. Riječ je o 1. izložbi sigurnosti i civilne zaštite nazvanoj Intervencija.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Na ovogodišnjem izdanju Kamion&Bus Roll Showa javnost će imati priliku vidjeti i brojne hrvatske premijere. Između ostlog, prvi put u Hrvatskoj moći će vidjeti električni Iveco eDaily, novi Volkswagen Amarok i novi Ford Ranger Raptor. Tu je i tegljač Renault Trucks T High TC480 s motorom koji koristi turbo compound tehnologiju, kao i gama električnih dostavnih vozila marke Maxus.

Intervencija – 1. Izložba sigurnosti i civilne zaštite će izložiti interventna, vatrogasna, sanitetska i policijska vozila. Pored toga, zainteresiranoj javnosti prezentirat će i specijalnu operativnu tehniku za zaštitu i sigurnost. Također, predstavit će se i vodeći hrvatski proizvođači zaštitne opreme za posebne namjene i civilnu zaštitu. Stoga, ako ste zainteresirani, uputite se do istočnog parkirališta Zagrebačkog velesajma (kod Inine zgrade), jer do nedjelje se tamo održavaju ove dvije zanimljive izložbe.

YouTube MP3 - Hotmail
1