Predstavljeni vrhunski modeli Jaguara i Land Rovera

Predstavljeni vrhunski modeli Jaguara i Land Rovera

Tvrtka Wallis Adria, generalni distributer za vozila Jaguar Land Rover, predstavila je poslovne planove za regiju, kao i proizvodne globalne planove za Jaguar i Land Rover. Tom je prilikom predstavljen i novi Land Rover Discovery, automobil svestrana dizajna, napredne tehnologije i najboljih sposobnosti u klasi.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Otkriveni su i planovi za jesen, za kada je najavljen dolazak novog modela, Range Rovera Velar, koji je na predstavljanju na salonu u Ženevi u ožujku ove godine izazvao veliki interes. Range Rover Velar najsvestraniji je medium SUV kojeg karakteriziraju napredne sposobnosti vožnje i atraktivan dizajn.

Kako bi se aktualne modele približilo tržištu, organizirane su testne vožnje za predstavnike medija koji su na raspolaganju imali čitav raspon vozila Jaguara i Land Rovera. Uz novi Land Rover Discovery, pažnju je najviše zaokupio Jaguar F-Pace, SUV model koji je dobio nagradu za Svjetski automobil 2017. godine, a dobio je i posebno priznanje za najljepši dizajn.

F-Pace je najpraktičniji jaguarov SUV koji sjedinjuje sportsko upravljanje i moderan dizajn sa svakodnevnom praktičnošću i efikasnošću. Najavljen je i drugi model Pace obitelji, Jaguar E-Pace, crossover te nasljednik modela F-Pace, koji na tržište dolazi početkom sljedeće godine. Luksuzni SUV ima visoke performanse, a odlikuje ga kombinacija sportskog dizajna i pokretljivosti s praktičnošću SUV-a.

YouTube MP3 - Hotmail
1