“Prebrzi i prežestoki” drift SUV-om po gradskoj cesti

“Prebrzi i prežestoki” drift SUV-om po gradskoj cesti

Redditom kruži bizarna snimka iz SAD-a, za koju ne znamo ni kada je nastala, niti gdje, a kada je pogledate i sami ćete vjerojatno imati više pitanja nego odgovora

Nije tajna da smo ljubitelji bizarnih videa nastalih u prometu, a ovaj posljednji jedan je od bizarnijih koje smo vidjeli. Snimka koju prenosimo s Reddita nastala je u SAD-u, na cesti koja nalikuje prosječnom predgrađu manjeg američkog grada, ali nije poznato kada i gdje. Ono što je na njoj, pak, ne može proći nezapaženo.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Gradskom cestom, kao da je to sasvim normalno, vozi Chevroletov SUV – pod uglom od oko 30°. “Driftajući” tako, oko sebe stvara i buku i dim, paleći gume i vjerojatno oštećujući mnogo toga u podvozju. Vozača ili vozačicu to sve, očito, previše ne zamara, već kontroliraju vozilo, koje se kreće impresivno pravocrtno, uzevši u obzir stanje u kojem se nalazi.

Malo detaljniji pogled otkriva i značajno oštećenje na stražnjem lijevom dijelu karoserije, pa se može zaključiti da je SUV netom prije ove situacije bio sudionik kakve nezgode. Ili ga je netko udario s boka, ili je “nasjeo” na pločnik i tako oštetio ovjes. U svakom slučaju, bilo bi pametnije pozvati vučnu službu – no, čime bismo se mi onda zabavljali?

Too fast too furious from IdiotsInCars

YouTube MP3 - Hotmail
1