Potpuno uništenje: snimljen nalet vlaka na buldožer

Potpuno uništenje: snimljen nalet vlaka na buldožer

"Vlak je uvijek brži", glasila je jedna davna kampanja o sigurnosti Hrvatskih željeznica. Vidjevši ovaj video možemo ustvrditi da je vlak uvijek i – snažniji

Kada vlak u punoj brzini naleti na automobil ili neko manje i lakše vozilo, posljedice su očekivane – potpuno uništenje svega što se nađe na pruzi. No, što kada naleti na nekoliko desetaka tona težak radni stroj, s prikolicom na kojoj ga se prevozi? Ovaj slučaj pokazuje da se niti on u srazu s vlakom neće provesti mnogo bolje.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

U mjestu Redding u Kaliforniji 4. je ovoga mjeseca došlo do nezgode na pruzi s prilično ozbiljnim materijalnim posljedicama, a sve je zabilježeno i na videu. Tegljač s labudicom, na kojoj je prevozio oveći rovokopač, iz nepoznatog je razloga zaglavio nasred pružnog prijelaza. Nedugo zatim naišao je teretni vlak i – prošao kroz prikolicu i buldožer kao od šale.

“Bila sam tamo sa svoje dvije sestre, vidjele smo kamion zaglavljen na tračnicama i odlučile fotografirati, pa smo shvatile da dolazi vlak i počele snimati video. Vlak se zabio u prikolicu i buldožer. Gume i krhotine letjele su posvuda”, piše autorica videa, koji možete vidjeti u nastavku.

YouTube MP3 - Hotmail
1