Postavio 3-metarske kotače na Teslu i vozio okrenut na krov

Postavio 3-metarske kotače na Teslu i vozio okrenut na krov

Youtuber nadimka WhistlinDiesel želio je provjeriti koliko su Teslini automobili zaista izdržljivi, pa je na jedan Model 3 montirao metalne kotače promjera čak 115 cola, a potom automobil vozio kao igračku

YouTube je pun projekata koje razni kreatori sadržaja objavljuju samo kako bi privukli pozornost, a ništa drugačiji nije niti video koji danas donosimo. U njemu youtuber poznat pod nadimkom WhistlinDiesel, koji, s nešto više od 5 milijuna pretplatnika na svoj kanal, s vremena na vrijeme objavljuje sulude prerade automobila i njihove testne vožnje. Najnoviji projekt mu je bio vezan uz Teslu, i odmah je privukao milijune gledatelja.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Na Teslin Model 3 ovaj je kreativac postavio kotače promjera 115″ (tek nešto manje od 3 metra). Oni su inspirirani autićima na daljinsko upravljanje, kod kojih omogućavaju vožnju i naopako, “na krovu”. Naš youtuber je, motiviran time, izradio ove ogromne kotače za Teslu i odlučio učiniti isto – okrenuti automobil naopako i tako ga voziti, kako bi vidio hoće li Tesla to izdržati.

Ovako prerađeni Model 3, osim što je “lebdio” u zraku i mogao prijeći mnogo više prepreka nego s običnim kotačima, sasvim je dobro vozio i okrenut naopako, pa bi se eksperiment mogao proglasiti uspjelim. Na kraju, Tesli ipak nije bilo spasa kada su je pustili nekontrolirano niz padinu, ali od početka videa bilo je jasno da će ovaj youtuber za pozornost učiniti baš sve.

YouTube MP3 - Hotmail
1