Poslušajte Hyundai i30 N

Poslušajte Hyundai i30 N

Hyundai nastavlja s najavom performance izvedbe modela i30. Riječ je dakako o modeli i30 N, a ovaj put je korejski proizvođač objavio zvučni zapis ispuha ovog automobila koji će ga, prema onome što možemo čuti, svakako razlikovati od ostatka ponude.

Nažalost ni ovaj put nismo ništa saznali službeno o samom automobilu, no vjeruje se da će ga pokretati 2,0-litreni 4-cilindrični turbobenzinski motor koji bi trebao biti dostupan u dvije verzije. Točnije, standardna će navodno razvijati snagu od oko 250, a snažnija oko 275 KS.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

U svakom slučaju spomenuti pogonski stroj će biti uparen sa standardnim 6-stupanjskim ručnim te vrlo vjerojatno opcijskim automatskim mjenjačem. Pogon bi trebao biti na prednje kotače, a dorade ovjesa će omogućiti optimalno iskorištavanje dodatne snage.

Dakako, unaprjeđenja u odnosu na standardne izvedbe se očekuju kod upravljača, kočničkog i ispušnog sustava i sl. Nadalje, razliku će činiti i dorađeni agresivniji aero paket koji će uključivati nove branike, pragove i stražnji difuzor, a sportsku sliku će svakako zaokružiti novi veći naplaci jedinstvenog dizajna te razni ukrasni detalji.

Podijeli:
1