Poslušajte Hyundai i30 N

Poslušajte Hyundai i30 N

Hyundai nastavlja s najavom performance izvedbe modela i30. Riječ je dakako o modeli i30 N, a ovaj put je korejski proizvođač objavio zvučni zapis ispuha ovog automobila koji će ga, prema onome što možemo čuti, svakako razlikovati od ostatka ponude.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Nažalost ni ovaj put nismo ništa saznali službeno o samom automobilu, no vjeruje se da će ga pokretati 2,0-litreni 4-cilindrični turbobenzinski motor koji bi trebao biti dostupan u dvije verzije. Točnije, standardna će navodno razvijati snagu od oko 250, a snažnija oko 275 KS.

U svakom slučaju spomenuti pogonski stroj će biti uparen sa standardnim 6-stupanjskim ručnim te vrlo vjerojatno opcijskim automatskim mjenjačem. Pogon bi trebao biti na prednje kotače, a dorade ovjesa će omogućiti optimalno iskorištavanje dodatne snage.

Dakako, unaprjeđenja u odnosu na standardne izvedbe se očekuju kod upravljača, kočničkog i ispušnog sustava i sl. Nadalje, razliku će činiti i dorađeni agresivniji aero paket koji će uključivati nove branike, pragove i stražnji difuzor, a sportsku sliku će svakako zaokružiti novi veći naplaci jedinstvenog dizajna te razni ukrasni detalji.

YouTube MP3 - Hotmail
1