Porsche objavio video s proizvodne trake Taycana

Porsche objavio video s proizvodne trake Taycana

Jedan od najiščekivanijih električnih automobila u posljednje vrijeme krenuo je u serijsku proizvodnju, a u Porscheu se žele pohvaliti svojim pogonima u Zuffenhausenu detaljnim videom

Prije nekoliko smo dana objavili vijest s video zapisima o proizvodnji električnog Volkswagena ID.3, a sada sličnu stvar ponavljamo i s električnim Porscheom. Video koji ubacujemo u ovu vijest dolazi od samog Porschea – kompanija se, naime, želi pohvaliti optimizacijom proizvodnih procesa u svojoj tvornici u njemačkom Zuffenhausenu kraj Stuttgarta, gdje se sastavlja novi Taycan.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Dodatno ovim videom žele razuvjeriti sve one koji bi možda pomislili da je elektrifikacijom Porsche izgubio “dušu”. Taycan će, kažu, biti proizveden s iznimno detaljnom pozornošću i preciznošću, uz najvišu moguću razinu umješnosti i kvalitete koja odlikuje i druga vozila ove marke.

Nova radna mjesta za Taycana

Osim polusatne reportaže iz svih dijelova proizvodne linije, Porsche je ovoga tjedna podijelio i vijesti o proširenju kapaciteta za proizvodnju svojeg prvog električnog modela. Planiranih 20 tisuća Taycana u prvoj godini već je odavno zaboravljeno, a kompanija najavljuje kako će ih proizvoditi značajno više (koliko točno, nisu potvrdili). O povećanju potražnje i planiranih količina svjedoči i činjenica da su nedavno zaposlili još 500 novih radnika koji će raditi isključivo na sastavljanju Taycana.

“Elektrifikacija pogona nije ubojica radnih mjesta”, izjavio je ovoga tjedna šef ljudskih resursa u Porscheu Andreas Haffner.

Podijeli:
1