Polestar planira četiri noviteta u sljedeće tri godine

Polestar planira četiri noviteta u sljedeće tri godine

Odnedavno samostalna marka Polestar, u osnovi bivši kućni tuner švedskog Volva, planira u naredne tri godine tržištu ponuditi čak četiri nova modela. Svoju premijeru kao samostalni proizvođač Polestar je popratio predstavljanjem modela Polestar 1, a riječ je o plug-in hibridnom performance coupeu koji je u osnovi produkcijska verzija ranije studije Concept Coupe kojeg je Volvo predstavio još 2013.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Taj će model biti prvi u nizu polestarovih noviteta, a njegov dolazak na svjetska tržišta se očekuje do kraja iduće godine. Nakon toga, do kraja 2019. na tržište će stići Polestar 2 električno pokretana limuzina srednje veličine koja će biti izravni konkurent teslinom Modelu 3.

Polestar 3 će stići početkom 2020. i radit će se o električnom crossoveru, a Polestar 4 bi trebao biti lansiran do kraja iste godine. Za sada nije poznato o kojem će se točno karoserijskom obliku raditi, no očekuje se da bi, sukladno trendovima, lako mogla biti riječ o još jednom crossoveru. S druge strane pojedini izvori spominju mogućnost cabrio izvedbe modela Polestar 1.

Podijeli:
1