Polestar 2 – istražite njegov Android infotainment

Polestar 2 – istražite njegov Android infotainment

Uskoro će Polestar lansirati svoj prvi model jednostavno nazvan Polestar 1, a sve je bliže i vrijeme premijere modela Polestar 2. Za razliku od jedinice koji će biti coupe s dvoja vrata, Polestar 2 je tzv. kupeovska limuzina sa četvorim vratima, a sada su objavljeni novi teaseri ovog automobila.

Točnije Polestar vam nudi mogućnost da na svoj tablet ili pametni telefon instalirate aplikaciju putem koje se možete ukratko upoznati s radom njegovog infotainmenta temeljenog na googleovom Androidu. Sve što trebate napraviti je slijediti ovaj link i pratiti jednostavne upute.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Na spomenutoj aplikaciji se nalazi i priloženi teaser ovog automobila na kojem možete vidjeti vozilo odozgo. Posebno se ističu prednja LED svjetla, panoramski krov te stražnja LED svjetla spojena sa svjetlosnom trakom širom stražnjeg kraja automobila.

Nadalje, ovaj infotainment će biti stalno spojen na Internet te će moći primati potrebne nadogradnje kada god to bude moguće. Djeluje kao pametni telefon te koristi aplikacije, servise, tehnologiju i rješenja na koje je većina ljudi već navikla u svakodnevnom životu. Također, sučelje se može u potpunosti personalizirati kako bi si vozač olakšao korištenje te kako bi se smanjila razina distrakcije prilikom vožnje.

O samom automobilu za sada znamo da će ga pokretati električni pogonski sklop snage oko 400 KS te da će mu se autonomija kretati oko 450 do 500 km. Mnogi ovaj automobil već sada opisuju kao konkurenciju teslinom Modelu 3, a ne bi nas trebalo iznenaditi ako će službena premijera biti održana na predstojećem ženevskom auto salonu početkom ožujka.

Podijeli:
1