Počela je izgradnja Rimac Campusa, sve se može pratiti uživo

Počela je izgradnja Rimac Campusa, sve se može pratiti uživo

Rimac Grupa službeno je otvorila radove na velikom, 200 milijuna eura vrijednom, kampusu u Kerestincu pored Zagreba. Uključili su i web kameru pa u svakom trenutku i sami možete provjeriti kako izgradnja napreduje

Buduće sjedište Rimac Grupe, Rimac Automobila, Bugatti Rimca i Rimac Technologyja, veliki Rimac Campus u Kerestincu, trebao bi biti otvoren 2023. godine. Nakon odabira idejnog rješenja i izvođača, domaći proizvođač električnih automobila i tehnologije za njih započeo je s građevinskim radovima na ovom velikom projektu. Investicija u kampus vrijedna je 200 milijuna eura, a iz Rimac Grupe kažu kako će, jednom kada bude dovršen, njihov kompleks biti jedan od najvećih objedinjenih pogona za istraživanje, razvoj i proizvodnju u Europi, i to ne samo unutar autoindustije.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Rimac Campus bit će sjedište razvoja i proizvodnje svim navedenim kompanijama, gdje će se osmišljavati, razvijati i proizvoditi dijelovi za velike svjetske proizvođače, kao i za sve buduće Rimčeve i Bugattijeve modele. U njemu će biti mjesta za više od 2.500 zaposlenika.

Otvoren za javnost

Na istoj će lokaciji biti i testna staza, muzej, kao i prostori za sastanke na otvorenom, farma životinja, restoran, smještaj za goste i slično. Za razliku od većine lokacije u automobilskoj industriji, gdje su postavljene visoke ograde i razina tajnosti, Rimac Kampus bit će otvoren za javnost i interakcija između posjetitelja, gostiju, znatiželjnika i zaposlenika je poželjna i dobrodošla.

“Hrvatska će uvijek biti naš dom, a postavljanje temelja za dugoročno sjedište velik je korak u izgradnji nečega što nam omogućava da istaknemo svoj brand, ambicije i posluži nam kao odskočna daska za rast u narednom desetljeću i nakon toga. Osnaživanjem položaja kao proizvođača hiperautomobila, kao i vodećeg Tier 1 dobavljača napredne električne tehnologije za najveće svjetske proizvođače automobila, jedva čekamo pokazati finalni izgled i preseliti se u naš novi dom”, poručio je Mate Rimac.

Prijenos uživo

Iz Rimac Grupe su, u skladu s dosadašnjom transparentnošću kad je riječ o razvoju Nevere i izgradnji kampusa, u blizini gradilišta postavili web kameru i spojili je s YouTubeom. Tako u svakom trenutku možete putem live streama pratiti kako napreduju radovi u Kerestincu.

YouTube MP3 - Hotmail
1