Plima odnijela BMW-a s britanske plaže

Plima odnijela BMW-a s britanske plaže

Britanski vozač koji je parkirao na plaži, u "prvom redu do mora", nije računao kako postoje plima i oseka, pa da bi mu BMW lako mogao završiti kao podmornica

Spasilačka služba iz mjesta St Agnes, na sjevernoj obali britanskog Cornwalla, imala je neobičan zadatak prošloga tjedna. S plaže su, umjesto kakvog unesrećenog ili nevještog plivača, morali spašavati – potopljeni BMW. Vlasnik vozila ostavio ga je parkiranoga neposredno u blizini mora, valjda kako bi izbjegao platiti parking na legalnom parkiralištu. No, nije računao na plimu i oseku, pa je kroz nekoliko sati BMW-a odnijelo more.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Spasitelji su pozvani oko 8:30 ujutro, kako bi izvukli automobil i uvjerili se da u njemu nema nikoga. Akcija spašavanja trajala je gotovo dva sata, a na kraju je automobil izvučen i “ocijeđen” na vučnoj službi, što su zabilježili na videu te objavili na svojoj Facebook stranici.

“Gospodine, ne možete tu parkirati” – poruka je obalne straže vlasniku BMW-a. Nije poznato jesu li mu uz poruku poslali i račun za izvlačenje ili kaznu za nepropisno parkiranje.

YouTube MP3 - Hotmail
1