Pininfarina H600 Luxury Saloon – novi teaseri pred skoru premijeru

Pininfarina H600 Luxury Saloon – novi teaseri pred skoru premijeru

Već smo vas izvijestili kako je talijanska dizajnerska kuća i karoserijska radionica Pininfarina za potrebe hongkonške Grupe Hybrid Kinetic, koja radi na “razvoju, proizvodnji i prodaji nekonvencionalno pokretanih vozila i njihovih glavnih dijelova”, dizajnirala novi konceptni model, a sada stižu novi teaseri koji nam otkrivaju još neke detalje ovog vozila, uključujući i dio interijera.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Prvi teaser je otkrio dio stražnjeg kraja modela H600, dok novi prikazuju dio maske i prednjih svjetla te dio kokpita, odnosno upravljač, instrumentnu ploču i dio središnjeg stupa. U svakom slučaju čini se da će vanjština biti ogledni primjerak sportske elegancije, dok će unutrašnjost biti opremljena naprednom opremom te lišena klasičnih prekidača, odnosno on-board sustavima će se upravljati putem zaslona. Također, čini se da će interijer biti obložen kožom te drvenim elementima.

Službenih informacija o tehničkim karakteristikama vozila za sada nema, a jedino što je objavljeno je to da će H600 biti “luksuzna limuzina s novim pogonskim sustavom”, kao i da će se raditi o “elegantnom i komfornom vozilu s neprikosnovenim dizajnom i eco-friendly tehnologijom”.

Na kraju dodajmo i da će Pininfarina na ovogodišnjem ženevskom auto salonu predstaviti konceptni Fittipaldi EF7 Vision Gran Turismo koji će poslužiti kao najava novog sportskog modela ograničene proizvodne serije, a koji je razvijen u suradnji s Emersonom Fittipaldijem, dvostrukim prvakom Formule 1 i pobjednikom Indianapolisa 500.

YouTube MP3 - Hotmail
1