Pijani Moslavac vozio vireći kroz krovni prozor, pa izletio s ceste

Pijani Moslavac vozio vireći kroz krovni prozor, pa izletio s ceste

Snimke poput ove obično dolaze iz Rusije, no jedan je veseli Moslavac potvrdio da Hrvatska nije daleko od toga, barem kada je riječ o prometnoj kulturi i konzumaciji alkohola

Internetom ovih dana kruži snimka navodno nastala protekle nedjelje u mjestu Okoli, u Sisačko-moslavačkoj županiji. Prema snimci i podacima koje su objavili na portalu Danica.hr, jasno je kako je riječ o ozbiljno alkoholiziranoj i neodgovornoj osobi koja je u takvom stanju sjela za volan.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Riječ “sjela” u ovom kontekstu shvatit ćemo tek figurativno, budući da veseli Moslavac u vožnji izlazi kroz krovni prozor, maše rukama, vjerojatno pritom vozi nogama, i – sasvim očekivano – vrluda cestom. Nakon nekoliko zavoja, za koje sigurno ni sam ne zna kako ih je savladao, izlijeće s ceste u kanal. Sve to zabilježeno je mobitelom iz automobila koji je vozio iza njega.

“Pijance i budale Bog čuva”, kaže naš narod, što se potvrdilo i u ovom slučaju. Vozač je cijelu ovu avanturu i prometnu nezgodu prošao bez posljedica, a čak niti policija nema saznanja o njegovim aktivnostima. Prema portalu Danica, čovjek koji je snimio ovaj video zapis naveo je kako su slučajni prolaznici izvukli automobil iz kanala, a vozač se otišao otrijezniti.

YouTube MP3 - Hotmail
1