Peugeot u Parizu predstavlja karavanski 508?

Peugeot u Parizu predstavlja karavanski 508?

Prema posljednjim saznanjima Peugeot će na ovogodišnjem pariškom auto salonu predstaviti karavansku izvedbu nove generacije modela 508. Očekuje se kako će ovaj model nositi oznaku 508 SW, a podsjetimo da će pariški auto salon svoja vrata otvoriti početkom listopada.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

AutoBild javlja, pozivajući se na insajdere, da će novi karavanski 508 predstavljati veliki napredak u odnosu na prethodnika, posebno kada je riječ o dizajnu te kvaliteti vožnje. U osnovi će se novi SW uvelike nasloniti na limuzinsku verziju, odnosno jedinu pravu razliku će činiti produljeni karavanski stražnji kraj. Unatoč činjenici što će naglasak biti na izgledu, a ne toliko na praktičnosti nova će generacija ponuditi veću zapreminu prtljažnog prostora od prethodnika.

Oprema i interijer će biti prenijeti iz limuzine, a isto će vrijediti i za motorizaciju. Ipak je ovdje riječ o dvije verzije istog automobila. Drugim riječima, mogu se očekivati 1.6-litreni benzinac u nekoliko izvedbi različite snage te 1,5 te 2,0-litreni dizelaši.

Uskoro bi trebali saznati više.

Podijeli:
1