Peugeot Traveller poziva na putovanje

Peugeot Traveller poziva na putovanje

Marka Peugeot na velika vrata ulazi u svijet kombija visoke klase te od svibnja na hrvatsko tržište lansira modele Traveller i Expert Kombi.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Odjel za dizajn Peugeota u ovaj segment uvodi nove prepoznatljive elemente tipične za limuzine i SUV-ove ove marke. Upečatljiv dizajn modela Expert Kombi i Traveller ostavljaju dojam snage i elegancije.

Peugeot je obogatio Traveller i mnogim drugim adutima kako bi to vozilo postalo uzor u segmentu. Njegova nova osnova, izrađena na temelju modularne platforme EMP2, jamči visoku razinu kvalitete, učinkovitosti i rekordno nisku potrošnju u segmentu.

Motori BlueHDi Euro 6 opremljeni su najučinkovitijom tehnologijom zaštite okoliša na tržištu zahvaljujući sustavu SCR smještenom ispred filtera krutih čestica (FAP). U upotrebi od kraja 2013, sjedinjuju užitak u vožnji i performanse nudeći do 180 KS i 400 Nm. Oni omogućavaju gami modela Traveller postizanje razine CO2 od prosječnih 140 g/km (uz 5,4 l/100 km) što je Best in Class u segmentu.

Peugeot Traveller u svojoj unutrašnjosti jamči bezbrižnu vožnju zahvaljujući voznim svojstvima u skladu sa znanjem i umijećem marke Peugeot, kao i prvoklasni ugođaj i udobnost. Višestruke konfiguracije do devet sjedala i obilje opreme, koja je ponekad jedinstvena u segmentu, čine Traveller jednostavnim za uporabu i prilagodljivim svakodnevnom životu. Što se tiče sigurnosti, Traveller je dobio 5 zvjezdica na Euro NCAP testu.

YouTube MP3 - Hotmail
1