Peugeot se u Parizu predstavio fizički i digitalno

Peugeot se u Parizu predstavio fizički i digitalno

Peugeot ovoga tjedna sudjeluje na Pariškom salonu automobila, a na izložbenom prostoru od 900 m2 ima nekoliko atraktivnih izložaka, dok je sve moguće posjetiti i virtualno

Nakon duge pauze od četiri godine, Pariški salon automobila napokon se vratio u Porte de Versailles, a francuska marka Peugeot na svojem se domaćem terenu ovoga tjedna raskošno predstavila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Model Peugeot 408 prikazan je na nekonvencionalan način. Izložen je u velikoj prozirnoj sferi, što će omogućiti posjetiteljima da ga razgledaju iz svih uglova. Tu je i Peugeot E-208, koji prikazuje svoju super učinkovitu i posve električnu pogonsku jedinicu, koja je sada 15 % snažnija i omogućuje 10,5 % veći doseg.

Obožavatelji električnih vozila visokih performansi također se mogu diviti hibridnom hiperautomobilu Peugeot 9X8, koji na Pariškom salonu ima svoju premijeru, kao i njegovu serijskom “rođaku”, modelu Peugeot 508 PSE s 360 KS hibridne snage koji je razvio isti tim dizajnera i inženjera.

U posebnom izložbenom prostoru u dvorani 3 posjetitelji se mogu upoznati i s tehnologijom vodikovih gorivnih ćelija: naime, ondje će biti izložen Peugeot E-Expert Hydrogen, koji će biti dostupan i za sveobuhvatna testiranja po cijelom centru.

Posjetite Pariz virtualno

Budući da neće svi moći otputovati u Pariz kako bi prisustvovali Salonu automobila, Peugeot nudi i digitalni doživljaj ulaska u izložbeni prostor, uz dodatni bonus ekskluzivnog i inovativnog sadržaja. Čim stignu na platformu lesalon.peugeot.fr, korisnici će se naći u dvorani za dobrodošlicu uređenoj u bojama izložbenog prostora marke Peugeot na Pariškom sajmu automobila.

Zatim će moći odabrati žele li se slobodno kretati između različitih svjetova (Novo, Sport, Električna vozila, Gama) ili žele vodstvo kroz izložbeni prostor na potpuno nov način, s pomoću ekskluzivnog audio vodiča koji se mijenja prema njihovim odabirima. Posjetite Salon automobila na drukčiji način i ponovno otkrijte PEUGEOT bez napuštanja naslonjača.

YouTube MP3 - Hotmail
1