Hotmail, gmail log in, fb log in'

Paralelni svemir: Bugattijev kamper, McLarenov tegljač

Paralelni svemir: Bugattijev kamper, McLarenov tegljač

Društvenim mrežama ovih dana kruže zanimljivi koncepti koji prikazuju kako bi, u nekom paralelnom svemiru, izgledali kamperi i tegljači u izvedbi marki luksuznih automobila

Digitalni umjetnik koji se na Instagramu predstavlja kao @flybyartist objavio je nekoliko koncepata vozila koja ne postoje, vjerojatno nikada neće niti postojati, ali su privukli pozornost mnogih. Ovaj je kreator zamislio kako bi izgledali kamioni, tegljači, kamperi ili autobusi u izvedbi popularnih marki luksuznih vozila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Što kada bi Rolls-Royce ili Range Rover u svoju ponudu uveli kampere? Kako bi izgledao Bugattijev kombi ili kamion? Koliko bi atraktivan bio McLarenov, Paganijev ili Ferrarijev tegljač? Na ova suluda pitanja nikada nećemo dobiti odgovor u stvarnom svijetu, ali ih je spomenuti umjetnik pokušao odgovoriti u obliku digitalnih ilustracija, stvorenih uz pomoć nezaobilaznih alata umjetne inteligencije.

Ovi koncepti spoj su digitalne i ljudske imaginacije, ali i prepoznatljivog dizajna koji njeguju u Bugattiju, McLarenu i studijima ostalih kompanija – pa se s njima odmah možemo emotivno povezati, ali i znati čiji “potpis” nose. U nastavku donosimo nekoliko odabranih kreacija, a ostale možete vidjeti i u objavama s Instagrama (primjer 1, primjer 2).

1