Pagani nastavlja s objavljivanjem najavnih teasera Huayre Roadster

Pagani nastavlja s objavljivanjem najavnih teasera Huayre Roadster

Pagani već pomalo pretjeruje s objavom teasera Roadster izvedbe modela Huayra s obzirom da smo ih do sada već imali prilike vidjeti nekoliko, a posljednja dva nam prikazuju dio stražnjeg kraja ovog automobila te njegov motor.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Na prvoj slici možemo vidjeti stražnja svjetla, a potvrđene su i ranije najave kako će open-top Huayra imati redizajnirani stražnji kraj, a Horacio Pagani je uz objavu ovog teasera dodao i da je riječ o “najkompliciranijem” projektu kojeg je Pagani ikad poduzeo.

Nadalje, tu je i fotografija dijela AMG-ovog 6,0-litrenog bi-turbo V12 motora koji će pokretati ovaj automobil, a koji će razvijati snagu od najmanje 730 KS (kao u kupeu). Naime, neki čak navode i da bi u Roadsteru snaga ovog pogonskog stroja mogla biti i povećana, a masa snižena za oko 50 kg.

Službena premijera za javnost bit će održana na ovogodišnjem ženevskom salonu, no nadamo se kako će do online predstavljanja doći i ranije. Na kraju još dodajmo da će proizvodna serija Huayre Roadster biti ograničena na do 100 primjeraka, a knjiga narudžbi je već otvorena s obzirom da su se odabrani već imali prilike upoznati s automobilom.

YouTube MP3 - Hotmail
1