Ovo su lica novih Audija A6, A7 i A8

Ovo su lica novih Audija A6, A7 i A8

Prilikom svog posljednjeg intervjua francuskom magazinu L’argus šef audijevog dizajna Marc Lichte je novinarima pokazao skice prednjeg kraja nove generacije modela A6, A7 i A8. Sukladno očekivanjima ovi će modeli uvelike nalikovati jedan drugome, predstavljati daljnju evoluciju recentnog audijevog dizajna te će očito biti inspirirani idejama koje nam je Licthe predstavio kada je prije nešto više od dvije godine predstavio konceptni model Prologue.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Skicu možete vidjeti priloženu uz ovu vijest, a na njoj je vidljivo da će A8 imati najveću masku, a sva će tri modela djelovati agresivnije nego što je to slučaj s trenutnim generacijama. A7 će ponuditi naglašeniji sportski dizajn, a A6 kao da predstavlja kombinaciju između prva dva automobila.

O novom A8 više možete pročitati ovdje, a na kraju dodajmo da je Audi, u cilju održavanja troškova razvoje što je moguće nižima, odlučio ovaj trojac gotovo pa zajednički razvijati te će ovi noviteti dijeliti platformu, pogonske sklopove, električki sustav i sl. Na kraju još dodajmo da će novi A8 na tržište stići do kraja ove godine, dok će novi A7 kupcima postati dostupan tijekom 2018, a nedugo zatim će ga slijediti ova generacija modela A6.

Podijeli:
1