Otputujte u Ženevu na susret s Kiom Stinger

Otputujte u Ženevu na susret s Kiom Stinger

Kia Motors je nedavno predstavila novi model Stinger, sportsku limuzinu s najboljim performansama u cijeloj povijesti Kije. Za sve ljubitelje vozila Kia, u Hrvatskoj su pripremili nagradni natječaj u kojem s kreativnim odgovorom na lako pitanje mogu osvojiti izlet na salon automobila u Ženevi i pogledati atraktivan Stinger uživo.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Nagradni natječaj traje do 1. ožujka i dobitniku donosi izlet za dvije osobe, s dvije avionske karte i dvije karte za 87. međunarodni salon automobile u Ženevi. Salon se u drugom najvećem švicarskom gradu odvija između 9. i 19. ožujka i ljubiteljima automobila će pokazati sve novosti autoindustrije.

Sretan dobitnik će u Ženevi imati mogućnost među prvima u Europi upoznati Stinger, koji je nedavno predstavljen na automobilskom salonu u Detroitu te ga je zatim Kia europskim novinarima predstavila u Milanu.

Stinger je sportska limuzina s 5 sjedala, koja će redefinirati razred u kojem trenutno dominiraju europske marke, smatraju u Kiji. Stinger odlikuju najbolje performanse u cijeloj povijesti Kie: napravljen je za uzbudljivu vožnju s 3,3-litrenim turbobenzinskim 6-cilindričnim motorom i snagom od 272 kW (370 KS) te od 0 do 100 km/h dolazi za 5,1 sekundu.

Kia Stinger donosi raskoš, udobnost i eleganciju koju podupire 7-godišnje tvorničko jamstvo, koje je najdulje u Europi. Serijska proizvodnja Stingera počinje sredinom godine, a u Europi ga očekujemo krajem 2017.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju prijavite se na stranici kia.hr

Podijeli:
1