Osvježeni Peugeot 301 na hrvatskom tržištu, cijene od 82.300 kn

Osvježeni Peugeot 301 na hrvatskom tržištu, cijene od 82.300 kn

Prvi automobil koji je francuska marka razvila posebno za kategoriju limuzina iz B segmenta, Peugeot 301, od predstavljanja 2012. proizveden je u više od 360.000 primjeraka. Taj uspjeh temelji se na prepoznatljivim značajkama, koje podrazumijevaju prostranost i obujam prtljažnika među najboljima u segmentu te dizajn prilagođen lokalnim zahtjevima.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Kako bi se zadovoljile potrebe sve brojnijih kupaca u tom segmentu, osvježeni Peugeot 301 naglašava svoje kvalitete novim adutima estetike i opreme. Okomito postavljena prednja maska i redizajnirana svjetla predstavljaju osvježen izgled ovog automobila. Tu je i novi “svjetlosni potpis” s prednjim LED elementima.

Interijerom dominira veliki dodirni zaslon dijagonale od 7 inča koji uz Infotainment obuhvaća i prikaz kamere za vožnju unatrag te navigacijskog sustava TomTom 3D. S pomoću aplikacije Mirror Screen triple play na njemu se prikazuje i sadržaj pametnog telefona.

U pogledu motorizacije, novost za Peugeot 301 predstavlja 3-cilindrični benzinski PureTech 82 koji je već ugrađen u više od milijun automobila ove marke diljem svijeta. Također, tu je i dizelski motor 1.6 BlueHDi 100 koji se odlikuje rekordnom niskom potrošnjom.

Osvježeni je Peugeot 301 na hrvatskom tržištu dostupan od travnja, s dvije razine opreme (Active i Allure) te cijenom koja počinje od 82.300 kn. Ova cijena vrijedi uz posebnu ponudu Peugeot Financiranja koje uključuje i četverogodišnje produljeno jamstvo Optiway.

– – –

Potsjetimo se, Citroën je nedavno na hrvatskom tržištu počeo s prodajom osvježene izvedbe modela C-Elysée

Podijeli:
1