Osvježeni Nissan X-Trail stigao na hrvatsko tržište

Osvježeni Nissan X-Trail stigao na hrvatsko tržište

Nissan X-Trail, najprodavaniji SUV u svijetu, od sada je dostupan i u hrvatskim prodajnim salonima. Odlikuje se nizom poboljšanja koja rezultiraju novom razinom kvalitete i profinjenosti, a osnovne novosti uključuju redizajn vanjskog izgleda koji je sada prepoznatljiviji i robusniji, povećanu kvalitetu unutrašnjosti s privlačnom novom opremom, dodatnu razinu praktičnosti i inovativne nove tehnologije koje vožnju čine još sigurnijom.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Poboljšanja X-Traila razvijena su na temelju povratnih informacija i želja kupaca te su osmišljena da učvrste X-Trailov status savršenog automobila za obiteljske pustolovine.

Popis paketa opreme obogaćen je izvedbom razine N-Connecta, prvi put u X-Trailu kao treći od četiri paketa, koja kupcima donosi mogućnost većeg izbora, bogatu opremu te još privlačnije tehnologije. Vozačima koji traže novu razinu prilagodljivosti i veću slobodu onda kad je žele, novi Nissan X-Trail nudi sustav za autonomnu vožnju ProPILOT, dostupan od 2018. godine.

Osvježeni X-Trail je na našem tržištu dostupan s 1,6 i 2,0-litrenim dizelskim motorima snage 130 i 177 KS te 1,6-litrenim benzincem snage 163 KS. Ovisno o odabranom motoru kupcu će na raspolaganju stajati pogon na prednje te na sva četiri kotača, kao i 6-stupanjski ručni te X-Tronic CVT mjenjači.

Cijena ovog automobila kreće od 210.090 kn koliko je potrebno izdvojiti za izvedbu 1.6 DIG Visia, a prvi dizelaš 1.6 dCi Visia stoji 218.205. X-Trail 2.0 dCi 4WD X-Tronic Tekna je najskuplji model u ponudi i njegova cijena iznosi 364.725 kn.

Podijeli:
1