Osvježeni Hyundai Tucson premijerno predstavljen u Zagrebu

Osvježeni Hyundai Tucson premijerno predstavljen u Zagrebu

Hyundai je u Čudnoj šumi Bolesne braće, kao dio zagrebačkog adventa, premijerno predstavio osvježeni model Tucson. Najprodavaniji model Hyundaija, globalno, ali i u Hrvatskoj, od prosinca je dostupan u svim ovlaštenim prodajnim salonima ove marke u Hrvatskoj.

Za osvježen i odvažan izgled novog Hyundai Tucsona zaslužni su, između ostaloga:

-- tekst slijedi nakon oglasa --

  • nova maska hladnjaka
  • novi dizajn aluminijskih naplataka
  • potpuno novi kokpit
  • novi 7-inčni zaslon infotainment sustava
  • Full-LED glavna svjetla sa sustavom automatskog aktiviranja dugih svjetala
  • premium audio sustav Krell s 8 zvučnika
  • novi motori: 1.6 GDI sa 132 KS te 1.6 CRDI sa 115 i136 KS

U novom Hyundai Tucsonu zainteresirani kupci će pronaći veliku inovaciju u povezivosti, dizajnu i sigurnosti. Osim toga, novi benzinski motor snage od 132 KS i dizelski motori snage od 115 i 136 KS, poboljšavaju učinkovitost automobila, što ga čini još pouzdanijim pratiteljem na cesti. Nadalje, opremljen je najinovativnijim sigurnosnim značajkama, klasičnim značajkama udobnosti i praktičnosti, uključujući novi Display Audio sustav i Krell premium sound sustav s 8 zvučnika. Osim toga, novi Hyundai Tucson prvi put nudi Surround View Monitor i Smart Cruise Control sa Stop & Go sustavom.

Hyundai je predstavio novi Tucson uz slogan Naporan rad se isplati i pjesmu Lucky guy. Slogan je razvijen na temelju analogije duha ustrajnosti i predanosti Tucsonovoj ciljnoj skupini i marki Hyundai. Naglašava kako uspjeh nije slučajnost. Hyundaiju i njegovim kupcima naporan rad nije nepoznanica, oni postižu uspjeh kroz svoju disciplinu i ambiciju. Lucky guy poručuje kako ono što drugima izgleda kao puka sreća, zapravo dolazi kao rezultat istinske predanosti, što više radite – više sreće imate!

Više informacija potražite na stranicama Hyundaija.

Podijeli:
1