Opel predstavio obiteljski Combo Life

Opel predstavio obiteljski Combo Life

Nakon što je Citroën tijekom prošlog tjedna predstavio novi Berlingo Multispace sada je došao red na još jednog člana Grupe PSA da nam predstavi svoju verziju praktičnog obiteljskog MPV-a. Točnije, ovaj put je riječ o Opelu i modelu Combo Life pa nam još ostaje pričekati na peugeotovog Partnera.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

S tehničke strane je u osnovi riječ o istom vozilu, no razliku čini vanjski dizajn i uređenje interijera. Combo Life ima dakle opelovo obiteljsko lice, a bit će dostupan u dvije izvedbe duljine 4,4 te 4,75 m u koje će se moći smjestiti pet, odnosno sedam putnika.

Jedan od glavnih aduta ovog vozila je svakako ponuda prostora te praktičnost, odnosno upotrebljivost kabine. Uz obujam prtljažnika od 600, odnosno 850 l (u dužoj verziji) tu u i razni pretinci te mjesta za ostavu manjih predmeta. Preklapanjem sjedala zapremina prtljažnog prostora može narasti na 2693 l.

U odnosu na prethodnika veliki je iskorak učinjen u pogledu opremljenosti, a posebno se ističe 8-inčni središnji zaslon infotainment sustava, indukcijski punjač mobitela, utičnice, USB portovi i slični manji praktični detalji. Ovisno o paketu opreme Combo Life će ponuditi grijani upravljač i prednja sjedala, head-up zaslon, kameru za vožnju unatrag, razne sustave pomoći vozaču poput automatskog tempomata, sustava održavanja vozila u voznoj traci, sustav prepoznavanja znakova, susstav nadzora nad pozornošću vozača, pomoć pri parkiranju i sl.

U ponudi će se nalaziti nekoliko benzinskih i dizelskih turbo motora uparenih s 5 i 6-stupanjskim ručnim mjenjačima, a bit će dostupan i 8-stupanjski automatski mjenjač. Prve isporuke ovog automobila kreću u drugoj polovici ove godine.

Podijeli:
1