Opel posljednji put najavio Crossland X, slijedi premijera

Opel posljednji put najavio Crossland X, slijedi premijera

Opel je objavio još jedan i to vrlo vjerojatno posljednji teaser svog novog modela koji će nositi naziv Crossland X, a riječ je o automobilu koji će zamijeniti Merivu. Dakle, sukladno sve češćoj praksi raznih proizvođača popularni crossover će zamijeniti sve slabije traženi karoserijski oblik jednovolumena.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Podsjetimo, Crossland X će se u opelovoj ponudi smjestiti iznad Mokke X pa je stoga za očekivati kako će dimenzijama biti nešto veći, a time i praktičniji od Mokke. Dizajnom će ovaj automobil biti prepoznatljiv član opelove obitelji, a na to nam u osnovi ukazuje i priloženi teaser na kojem se vidi dio prednjeg kraja ovog noviteta.

Službena online premijera će se održati sutra, a šira javnost će se s ovim automobilom prvi put imati priliku upoznati na ženevskom salonu, početkom ožujka.

Na kraju dodajmo kako Opel planira i veći Grandland X koji če predstavljati zamjenu za Zafiru. Taj bi model pak premijeru trebao imati kasnije tijekom ove godine, odnosno na ovogodišnjem frankfurtskom salonu.

1