Opel Combo Life dobio novi 1.2 motor i 8-stupanjski automatik

Opel Combo Life dobio novi 1.2 motor i 8-stupanjski automatik

Opel je objavo kako je odlučio proširiti ponudu svog modela Combo Life. Točnije, ovaj će automobil ubuduće biti dostupan s 1,2-litrenim 3-cilindričnim turbo motorom snage 130 KS koji će biti standardno uparen s 8-stupanjskim automatskim mjenjačem.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Riječ je o PSA-ovom motoru snage 130 KS i najvećeg okretnog momenta od 230 Nm koji dolazi sa stop-start sustavom. Prosječna potrošnja će se kretati oko 5,3 l/100 km, dok će emisija ugljičnog dioksida iznositi 121 g/km. Dodajmo i da ovaj motor zadovoljava Euro 6d emisijske standarde te da je opremljen s filterom čestica (GPF).

Ovako motorizirani Combo Life ubrzava do 100 km/h za 12,3 sekunde i dostiže najveću brzinu od 186 km/h.

Uz novi motor Combo Life će dobiti i nove značajke opreme poput vozačevog sjedala podesivog u šest smjerova s lumbalnom potporom i naslonom za ruke, grijanog kožom obloženog upravljača, dotjerani infotainment s 8-inčnim zaslonom i sl. Tu je i nekoliko novih sustava pomoći vozaču kao što su automatski prilagodljivi tempomat i limitator brzine, sustav upozorenja na predstojeći sudar s autonomnim kočenjem i prepoznavanjem pješaka, pomoć pri kretanju uzbrdo, sustav održavanja vozila u voznoj traci, sustav nadzora nad pozornošću vozača i sl.

Cijena ovog vozila u Njemačkoj kreće od 27.200 eura za početni paket Edition.

Podijeli:
1