Oldtimer Club: treći broj na kioscima

Oldtimer Club: treći broj na kioscima

Protekla je godina dana od izlaska prvog broja časopisa Oldtimer Club, a u prodaju je stigao treći broj koji je definitivno zakoračio u potpuno novi segment ovakvih izdanja. Može se reći kako je Oldtimer Club već nakon drugoga broja postao pravi magazine book.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

No, oprema i kvaliteta, od naslovne stranice pa dalje, same prema sebi ne bi bile dostatne za ovu kategoriju. Prije svega to su zanimljivi tekstovi, kvaliteta slika i moderni prijelom te primjena suvremenih tehnologija – QR kod sadržaju daje jednu novu, multimedijalnu dimenziju.

Osim stalne težnje prema unaprjeđenju ovog izdanja, a vodeći se realnom pretpostavkom kako će se ovaj magazine book vrlo dugo održati, u redakciji se posebno trude da izbor i način obrade tema bude zanimljiv što široj čitateljskoj publici.

S obzirom na zaista velik broj zanimljivih tema koje ovaj broj donosi izdvojiti ćemo ih tek nekoliko. U trećemu broju tako možete čitati o problemima koji nastaju pri korištenju bezolovnih goriva kod motora starije generacije, osamdestoj godišnjici kultnog modela Fiat 500, nadalje, upoznati veličanstvenu povijest marke Porsche, ali i onu Forda Mustanga koji je odavno postao marka za sebe te je još uvijek ikona američke automobilske industrije, i naravno, otići u daleku povijest i upoznati priču o najstarijoj američkoj marki motocikala – Indian.

Sve navedeno i još mnogo toga potražite na 116 stranica visoko kvalitetnog tiska magazina Oldtimer Club.

– – –

Treći broj časopisa Oldtimer club možete kupiti na kioscima širom Hrvatske ili naručiti po cijeni od 35,00 kn (+ dostava 5 kn) putem e-maila: KupiOldtimerClub@gmail.com

Također, dio časopisa moguće je prolistati i online.

1