Obijesno vozio i bježao policiji – na tri kotača

Obijesno vozio i bježao policiji – na tri kotača

Potjere za automobilima gotovo su svakodnevni spektakl na cestama SAD-a, no ne dogodi se baš često da je netko bahat, obijestan i uporan u činjenju prekršaja kao jedan nedavno uhićeni mladić s Floride

Zanimljiva snimka jednog suludog vozača i njegove avanture dolazi ovoga tjedna s Floride, popraćena isto tako zanimljivim opisom, koji je na Facebooku objavio ured tamošnjeg šerifa okruga Brevard.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

“Jednom ne tako davno, zapravo sinoć, Nicholas Kaseta glupavo je doputovao u područje okruga Brevard, gdje legenda kaže da se Zamjenici šerifa iznenada pojavljuju niotkuda na najmanju naznaku nevolje!”, započinje njihova priča, pa dobiva zaplet: “Ušavši u svoju malu crvenu Hyundai Sonatu, Nicholas je krenuo u zemlju ‘nulte tolerancije’, pa dok je vozio ne obazirući se na vlastitu ili tuđu sigurnost, jurio je ulicama ponekad brzinom većom od 150 km/h, vozeći tako brzo, da mu je jedna guma potpuno spala s automobila, ostavljajući ga da vozi samo na naplatku.”

Bahat, glup i opasan

Potom je, kažu, na prijavu građana policija krenula u akciju. Njihove jedinice na cesti i u zraku “brzo su pronašle prekršitelja, koji je, na njihovo iznenađenje, i dalje vozio kao lud, s upaljenim žmigavcima dok je ulazio i izlazio iz prometa sa samo jednom prednjom gumom! Kad su hrabri zamjenici krenuli u akciju, uspjeli su zaustaviti vozilo uz cestu, a zatim je, ničim izazvan, Nicholas spustio prozor i počeo komunicirati pokretima ruku, koji su izgledali poput ptica…”

Naravno, počinitelj je pokazivao prilično nepristojne geste prema službenim osobama, što je ovdje opisano eufemizmom. Potom je, zbog njegove vlastite sigurnosti, upozoren da mora izaći iz auta i ne raditi ništa drugo glupo, no mladić je samo prisnažio svoju nepristojnost. Nakon nekog vremena ipak je shvatio da mu nema spasa, pa se predao policiji. Uhićen je zbog obijesne vožnje, vožnje pod utjecajem nedozvoljenih sredstava i pružanja otpora policajcima, a nakon kraćeg pritvora pušten je privremeno na slobodu uz jamčevinu.

YouTube MP3 - Hotmail
1