Novi Peugeot 208 – prve fotografije!

Novi Peugeot 208 – prve fotografije!

Internetom su počele kružiti prve fotografije nove generacije modela Peugeot 208. Službena premijera ovog automobila se treba održati na ženevskom auto salonu početkom sljedećeg mjeseca. Za očekivati je da će uskoro biti odrađena i online premijera, no nekoliko službenih fotografija je već pronašlo svoj put do nas… I vas.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Unatoč lošijoj kvaliteti možemo vidjeti kako će ovaj automobil izgledati. O ukusima se u pravilu ne raspravlja, ali nova 208-ica izgleda sjajno! Dinamičan, moderan dizajn i elementi preuzeti s modela 208 i 508 će ovaj automobil, prema svemu sudeći, učiniti jednim od izgledom najdojmljivijih automobila u B segmentu. Svakako će se raditi o žestokoj konkurenciji novom Cliu.

Slični je i s interijerom u kojem će značajniju novost činiti novi kokpit, uključujući digitalnu instrumentnu ploču, nove prekidače, manji upravljač, veći središnji zaslon, razne ukrasne elemente i sl.

Podsjetimo, novi Peugeot 208 će kupcima biti dostupan u benzinskoj, dizelskoj te električnoj izvedbi. Ova potonja je očito plavi automobil na priloženim slikama, a očekuje se da će uz bateriju kapaciteta od 50 kWh imati autonomiju od oko 300 km. Nadalje, novi 208 se temelji na PSA-ovoj CMP platformi

Uskoro više.

Podijeli:
1