Novi Hyundai i20 u punom sjaju, od 89.990 kn

Novi Hyundai i20 u punom sjaju, od 89.990 kn

U ovlaštene prodajne salone Hyundaija stigao je novi model i20, osvježenog i dinamičnijeg izgleda. Zahvaljujući redizajniranim detaljima i prepoznatljivoj maski hladnjaka, i20 donosi živahni vanjski dizajn iz svakog kuta gledanja.

Obnovljeni Hyundai i20 po prvi put dolazi uz mogućnost kombinacije nekoliko boja karoserije i dvije boje krova: Tomato Red, Champion Blue i Clean Slate potpuno su nove boje karoserije dok je spektar boja interijera proširen bojama Blue, Red Point i Blue Point.

Novi 7-inčni dodirni zaslon u boji pruža vozačima pristup važnim komunikacijskim, navigacijskim i audio funkcijama u pokretu. Prostrani interijer u modelu i20 idealan je za aktivni i beskompromisni način života vozača jer pruža izvanrednu prostranost za putnike. Kapacitet od 326 dm3 jamči dovoljno prostora u prtljažniku što ga čini idealnim i za duža putovanja i za vožnju gradom.

Hyundai i20 sada dolazi uz najsuvremeniji sustav SmartSense koji je u skladu s najvišim europskim standardima. Sveobuhvatan paket pomoći vozaču nudi značajne pasivne i aktivne sigurnosne tehnologije, a jedan je od primjera sustav pomoći za izbjegavanje frontalnog sudara koji koristi prednju kameru i upozorava vozača u opasnim situacijama, a ako je potrebno i autonomno koči u nuždi.

Ostale tehnologije uključuju sustav upozorenja o mogućem umoru vozača (Driver Attention Alert) koji prati ponašanje vozača tijekom vožnje te spriječava moguće nesreće dok sustav pomoći zadržavanja u voznom traku (Lane Keeping Assist) upozorava o nesigurnim pokretima pri brzinama iznad 60 km/h.

Hyundai i20 dostupan je uz jedinstveno 5-godišnje jamstvo, u potpunosti prenosivo, s neograničenom kilometražom, što dodatno potvrđuje njegovu kvalitetu i pouzdanost. Više detalja o novom Hyundai i20 i aktualnoj ponudi možete pronaći na stranicama zastupnika.

Podijeli:
1