Novi Citroën Spacetourer Business i Jumpy Kombi na hrvatskom tržištu

Novi Citroën Spacetourer Business i Jumpy Kombi na hrvatskom tržištu

Modeli Citroën SpaceTourer Business i Jumpy Kombi, moderna su vozila snažnog karaktera u ponudi do 9 sjedala. Oni daju novi odgovor na potrebe poslovnih korisnika, suvremenih obitelji, ali i osoba koje vole putovati s prijateljima, navode u Citroënu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Zahvaljujući novoj platformi, SpaceTourer Business i Jumpy Kombi nude poboljšana vozna svojstva i učinkovitost te potrošnju s motorom BlueHDi 115 S&S prema kojoj su najbolji u klasi. Opremljeni su tehnologijama koje jamče visoku razinu sigurnosti i svakodnevni život čine lakšim. Novi SpaceTourer Business i Jumpy Kombi na hrvatsko se tržište lansiraju se od 20. ožujka 2017.

Citroën Jumpy Kombi dostupan je u tri duljine (XS: 4,60 m, M: 4,95m i XL: 5,30m), s motorom BlueHDi 115 S&S BVM6 i s cijenom od 151.200 kn bez PDV-a. Namijenjen je prijevozu osoba, zabavnim kampovima i udrugama kojima je potreban što veći broj sjedećih mjesta i što više prostora.

Citroën Spacetourer Business u ponudi je s dvije duljine (M i XL), s dizelskim motorima najnovije generacije BlueHDi 115, 150 i 180 KS i s cijenom od 171.960 kn bez PDV-a. U bogatoj opremi ima tehnologije kao što su kamera za vožnju unatrag, Head-up zaslon u boji i navigacijski 3D sustav povezan s internetom s opcijom Citroën Connect Nav.

Tu su i tehnologije koje pridonose sigurnosti, kao što su: prilagodljivi regulator brzine vozila, prepoznavanje znakova ograničenja brzine i preporuka brzine, sustav praćenja pozornosti i Active Safety Brake, Coffee Break Alert, Driver Attention i Collision Risk Alert.

Sve su te tehnologije i usluge omogućile da novi Citroën SpaceTourerBusiness i Jumpy Kombi osvoje maksimalnih pet zvjezdica na testiranju Euro NCAP.

YouTube MP3 - Hotmail
1