Novi Audi A7 Sportback stiže krajem ove godine

Novi Audi A7 Sportback stiže krajem ove godine

Prema posljednjim saznanjima Audi će do kraja ove godine predstaviti novu generaciju modela A7. Točnije, pretpostavlja se kako će kao pozornica za ovu premijeru poslužiti ovogodišnji auto salonu u Los Angelesu koji će svoja vrata otvoriti početkom prosinca. Drugim riječima, početak prodaje se može očekivati u prvoj polovici sljedeće godine.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Koliko je za sada poznato novi će se A7 temeljiti na MLB Evo platformi čija bi upotreba već sama trebala sniziti masu ovog vozila za oko stotinjak kilograma. Na vanjski dizajn bi veliki utjecaj trebala imati serija konceptnih modela Prologue, no sve u svemu vjeruje se da će se Audi držati svog prepoznatljivog dizajnerskog izričaja s nešto većom dozom agresivnosti.

Motorizacija će velikim dijelom biti posuđena od modela A6, ali i od novog A8 koji će premijeru imati tijekom ljeta. Slično vrijedi i za mnoge značajke opreme, posebno kada je riječ o sigurnosti i infotainmentu. Sljedeće bi godine ponuda trebala biti proširena izvedbom S7, a kasnije se očekuje i RS7.

YouTube MP3 - Hotmail
1