Nova Toyota Corolla TREK od studenog u Hrvatskoj i to samo u hibridnoj izvedbi

Nova Toyota Corolla TREK od studenog u Hrvatskoj i to samo u hibridnoj izvedbi

Toyota Corolla TREK odgovor je na rastuću potražnju i popularnost robusnih automobila unutar Europskog C segmenta. Namijenjena je za aktivan život, putovanja i hobije na otvorenom pri čemu dolazi do izražaja njena podignuta podnica

U vanjskom dizajnu, ističe se specifični stil u detaljima koji su svojstveni crossover modelima, kao što su bočne zaštitne obloge na donjem dijelu vozila, prednja i stražnja zaštita od podlijetanja, prednja rešetka s elementom pčelinjih saća, 17″ alu naplatci, zatamnjena stražnja stakla, svjetla za maglu i LED prednja svjetla.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Samo u hibridnoj izvedbi

Corolla TREK dostupna je samo u karavanskoj izvedbi uz 1,8 ili 2,0 hibridni motor. Unutrašnjost nove Corolle TREK sadrži tekstilne presvlake u dva tona, dekorativne elemente s detaljem drveta te TREK logotip na stepenicama i stražnjim vratima.

Nova Corolla TREK opremljena je bogatom standardnom opremom koja uključuje 7″ TFT zaslon te najnoviju verziju Toyota Safety Sense sustava aktivne i pasivne sigurnosti. Tu je i sustav sigurnosti s detekcijom biciklista danju, a pješaka i noću i danju, zatim adaptivna kontrola kretanja s automatskim stop i start funkcijama, pomoć pri praćenju vozne trake, prepoznavanje prometnih znakova i inteligentna svjetla.

Toyota Corolla TREK je rezultat suradnje između tvrtki Toyota i Trek Bicycle. Tim su partnerstvom udružene dvije kompanije koje imaju slične ekološke vrijednosti, a prvi javni nastup Toyota Corolla TREK bio je tijekom biciklističke utrke “La Vuelta” koja je održana od 24. kolovoza do 15. rujna.

Dodatni popust na električni bicikl

Dolazak Corolle TREK u Hrvatsku očekuje se tijekom studenog 2019. Iz Toyote najavljuju kako je s lokalnim zastupnikom marke TREK, tvrtkom Rog Joma d.o.o., dogovoren poseban poklon kupcima Corolle TREK: vaučer kojim se ostvaruje 30% popusta na kupnju električnog bicikla i to modela Trek Dual Sport+.

Podijeli:
1