Nova Lada Niva Bronto ima “luksuznu” i “prestižnu” verziju

Nova Lada Niva Bronto ima “luksuznu” i “prestižnu” verziju

Osvježena Niva 4x4 Bronto, inače najluksuznija i najopremljenija Niva, donosi manje izmjene unutrašnjosti i vanjštine, ali i ponešto opreme koju ne biste očekivali

Lada Niva Bronto inačica je Lade Nive nastala iz paketa opreme za doradu Nive koji je radila zasebna tvrtka. No, preuzimanjem od strane Avtovaza, Bronto je integriran u Ladu i sada izrađuje pakete za doradu njihovih vozila koji se prodaju kao serijska oprema. Najnoviji takav paket stigao je na Ladu Nivu 4×4 koja sada u inačici Bronto donosi dva paketa opreme: “Luxe” i “Prestige”.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Ovime je najopremljeniji terenski automobil iz ruske tvornice dobio inačicu koja uključuje klima uređaj, te grijana sjedala i retrovizore. U paketu “Luxe” isporučivat će se naglašeni metalni odbojnici, prošireni blatobrani te terenski kotači od 15″. paket opreme “Prestige” će na to nadograditi plastične odbojnike, proširenja blatobrana i zaštite za pragove, svjetla za maglu i naglašenu prednju rešetku hladnjaka. Dodatna oprema u obje verzije može uključivati i krovni prozor te posebnu kamuflažnu boju.

Unutrašnjost je obogaćena potpuno novom instrumentnom pločom, novim i udobnijim sjedalima, poboljšanom izolacijom od buke i vibracija te novim GLONASS navigacijskim sustavom. Unatoč paketu udobnosti, iz Lade poručuju da Niva Bronto ostaje i dalje moćan terenski automobil s pogonom na sve kotače, blokadom diferencijala sprijeda i straga, kao i ojačanim ovjesom i stražnjom osovinom. Motor je i dalje atmosferski benzinac zapremnine 1,7 litara koji proizvodi 82 KS.

Lada putem svojih distributera zaprima narudžbe za novi model, a cijene se u Rusiji kreću, pretvoreno u našu valutu, između 54 i 62 tisuće kuna.

YouTube MP3 - Hotmail
1