Nova Ford Kuga u Hrvatskoj s cijenom od 207.990 kuna

Nova Ford Kuga u Hrvatskoj s cijenom od 207.990 kuna

Ford Kuga dolazi s pet izvedbi motora, od čega su tri elektrificirane, uz petogodišnje jamstvo za sve modele. U salonima diljem Hrvatske dostupna je od druge polovice studenoga

Novi Fordov SUV Kuga stigao je u Hrvatsku. Iz Forda ističu kako je to njihovo najelektrificiranije vozilo ikada, koje nudi naprednu paletu hibridnih pogonskih sklopova za jedinstvenu štedljivu Fordovu SUV gamu. Nova Kuga je tako dostupna u čak pet izvedbi motora: dizelskim, benzinskim, dizelskim blagim hibridom, potpuno hibridnim pogonskim sklopom s benzinskim motorom te Plug-In hibridom s benzinskim motorom.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Motori su sljedeće snage: benzinski 1.5 EcoBlue sa 120 KS, 2.0 EcoBlue dizelski motor sa 190 KS, te tri hibrida – 1.5 EcoBoost benzinski motor sa 150 KS i hibridnim mHEV 2.0 EcoBlue motorom od 150 KS, potpuno hibridnim pogonskim sklopom 2.5 HEV sa 190 KS ili pak s Plug-In naprednom 2.5 PHEV 225 KS hibridnom pogonskom tehnologijom.

Potpuno nova Kuga nudi nove značajke udobnosti i pomoći vozaču, pružajući kupcima bolju povezivost u vožnji. Ugrađene tehnologije uključuju modem FordPass Connect, tehnologije bežičnog punjenja i Fordov sustav za zabavu SYNC 3 kojeg podržava 8-inčni središnji zaslon osjetljiv na dodir. Nove tehnologije, Stop & Go, prepoznavanje znakova ograničenja brzine i zadržavanje u unutar voznog traka, pomažu vozačima u zaustavljanju i pokretanju vozila i vožnji autocestom s većim samopouzdanjem nego ikad prije, dok svjetla koja predviđaju zavoje i prepoznaju te djeluju na temelju prometnih znakova pomažu vozačima da jasnije vide u mraku. Projekcijski zaslon (Head-Up Display) pomaže vozačima da ne skidaju pogled s ceste, a Active Park Assist 2 omogućuje potpuno automatizirane manevre parkiranja pritiskom na gumb.

Novi SUV Ford Kuga dobio je najvišu moguću ocjenu za sigurnost od 5 zvjezdica od strane neovisnog tijela za ispitivanje sudara Euro NCAP, postigavši rezultat od 92% za zaštitu odraslih i dobivajući maksimalne bodove na testu sudara s bočnom preprekom, kao i pri bočnom sudaru.

U ovlaštenim prodajnim Ford salonima potpuno nova Ford Kuga dostupna od druge polovice studenog ove godine.

Za modelsku godinu 2021. nova Ford Kuga dostupna je za najmanje 207.990 kuna, te od 209.990 kuna za model Ford Kuga 1.5 Ecoboost 150 KS Titanium Edition. Oprema između ostalog uključuje 8’’ dodirni zaslon te 12.3’’ digitalnu instrument ploču, navigaciju, stražnju kameru za parkiranje te senzore za pomoć pri parkiranju, tempomat s ASLD uređajem, automatsku klimu, aluminijske naplatke te najvišu razinu funkcionalnosti i sigurnosti u vožnji.

Za najopremljeniji plug-in hibrid s 225 KS linije ST line X Edition trebat će izdvojiti 337.990 kn, a između najjeftinijeg i najskupljeg modela Ford je pripremio 30-ak kombinacija razina opreme i motora.

YouTube MP3 - Hotmail
1