“Nova fontana” nastala u Zagrebu zahvaljujući nespretnom vozaču

“Nova fontana” nastala u Zagrebu zahvaljujući nespretnom vozaču

Scena poput one iz američkih filmova ili crtića odigrala se usred noći kod zagrebačke Arene, kada je uslijed udara vozila u hidrant nastao pravi gejzir te potopio i automobil i cestu

Na zagrebačkom Laništu, u neposrednoj blizini Arene Zagreb, u noći s četvrtka na petak dogodila se lakša prometna nezgoda, ali s neuobičajenom posljedicm. Mladi vozač, kako doznaju neki mediji, izgubio je kontrolu nad svojim Renaultom usred kružnog toka, pa se zabio u hidrant pored ceste. Scena je potom nalikovala nekom crtanom ili igranom filmu – od hidranta je nastao pravi gejzir, koji je dobro “oprao” i spomenuti automobil i okoliš.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Voda pod visokim pritiskom neko sve vrijeme izlijevala iz oštećenog hidranta, a na mjesto nezgode ubrzo su stigle ekipe policije, ali i Vodoopskrbe i odvodnje. Nakon toga dotok vode je zatvoren, pa je policija mogla napraviti očevid.

“Otvorena nova fontana u Zagrebu”, jedan je od češćih komentara na društvenim mrežama, gdje već kruže snimke “otvorenja”. Neki stanari tog kvarta kažu da se tamo noću često održavaju ilegalne utrke, a nije rijetkost da vozači “driftaju” kroz kružni tok – pa je moguće da je neodgovorno ponašanje dovelo i do ove nezgode. Ozlijeđenih osoba, prema informacijama iz policije, srećom nema, pa je posljedica samo materijalna šteta.

 

YouTube MP3 - Hotmail
1