Nova Dacia Duster stiže u Frankfurt

Nova Dacia Duster stiže u Frankfurt

Dacia je upravo predstavila novu generaciju modela Duster. Podsjetimo, trenutni je model na tržištu prisutan već sedam godina pa je nakon više od milijun prodanih primjeraka već lagano stiglo i vrijeme za zamjenu.

Za sada znamo samo kako će novi Duster čito dobiti moderniji, no i dalje vrlo prepoznatljiv dizajn. Automobil će ubuduće djelovati robusnije, a najviše se ističu nova maska motora, nova svjetla s LED svjetlima za dnevnu vožnju, novi branici, krovni nosači, 17-colni kotači te Atacama narančasta kao nova boja eksterijera.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Fotografija interijera za sada nema, no očekuje se povećana ponuda prostora unutar putničke kabine te što će biti rezultat novog uređenja te manjeg rasta dimenzija. Proizvođač najavljuje u potpunosti redizajniranu unutrašnjost s kvalitetnijim materijalima i novom bogatijom opremom.

Službena premijera će se održati 12. rujna na frankfurtskom auto salonu, a tada će postati dostupni i kompletniji podaci o ovom novitetu, no svakako možemo očekivati standardnu renaultovu benzinsku i dizelsku turbo motorizaciju, ručne i automatske mjenjače te pogon na sva četiri kotača.

Podijeli:
1