Nova Dacia Duster stiže u Frankfurt

Nova Dacia Duster stiže u Frankfurt

Dacia je upravo predstavila novu generaciju modela Duster. Podsjetimo, trenutni je model na tržištu prisutan već sedam godina pa je nakon više od milijun prodanih primjeraka već lagano stiglo i vrijeme za zamjenu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Za sada znamo samo kako će novi Duster čito dobiti moderniji, no i dalje vrlo prepoznatljiv dizajn. Automobil će ubuduće djelovati robusnije, a najviše se ističu nova maska motora, nova svjetla s LED svjetlima za dnevnu vožnju, novi branici, krovni nosači, 17-colni kotači te Atacama narančasta kao nova boja eksterijera.

Fotografija interijera za sada nema, no očekuje se povećana ponuda prostora unutar putničke kabine te što će biti rezultat novog uređenja te manjeg rasta dimenzija. Proizvođač najavljuje u potpunosti redizajniranu unutrašnjost s kvalitetnijim materijalima i novom bogatijom opremom.

Službena premijera će se održati 12. rujna na frankfurtskom auto salonu, a tada će postati dostupni i kompletniji podaci o ovom novitetu, no svakako možemo očekivati standardnu renaultovu benzinsku i dizelsku turbo motorizaciju, ručne i automatske mjenjače te pogon na sva četiri kotača.

YouTube MP3 - Hotmail
1