Nogometaš doslovno uletio Mercedesom u sportsku dvoranu

Nogometaš doslovno uletio Mercedesom u sportsku dvoranu

Još jedna nesreća iz kategorije "više sreće nego pameti" zabilježena je ovoga tjedna u Belgiji, kada je jedan tamošnji profesionalni nogometaš svojim automobilom umalo izazvao ogromnu tragediju

U belgijskom mjestu Flémalle ovoga je četvrtka uvečer umalo došlo do velike tragedije, koja je izbjegnuta samo srećom. Sudeći po fotografijama koje kruže društvenim mrežama i po onome što prikazuje video s jedne obližnje nadzorne kamere, crni Mercedes velikom je brzinom naletio na kružni tok. Uslijed toga automobil je lansiran u zrak, preletio je nekoliko desetaka metara te u konačnici uletio kroz zid sportske dvorane – izravno na košarkaški teren.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Vozač, prema nekim neslužbenim informacijama lokalni profesionalni nogometaš, izvučen je iz automobila po dolasku hitnih službi, pružena mu je hitna medicinska pomoć i prevezen je u bolnicu s težim ozljedama. Pukom srećom, u trenutku njegovog uletavanja u dvoranu, na terenu nije bilo nikoga – skupina djece u tom se trenutku nalazila u obližnjoj svlačionici.

Fotografije i video s mjesta nesreće dovoljno govore o tome kakve je posljedice ova suluda vožnja mogla imati, ali i kakvu materijalnu štetu je vozač izazvao.

Flying car in Belgium

YouTube MP3 - Hotmail
1