Niz pehova Jaya Lena: požar, nesreća, pa gašenje emisije

Niz pehova Jaya Lena: požar, nesreća, pa gašenje emisije

Američki kolekcionar automobila i voditelj TV i YouTube emisije Jay Leno's Garage u posljednje je vrijeme upao u niz problema i nesretnih, bizarnih situacija

Poznati američki komičar i TV voditelj Jay Leno, vlasnik impozantne kolekcije automobila i trenutačno poznat kao youtuber s emisijom Jay Leno’s Garage, prošao je kroz nekoliko prilično nezgodnih situacija u proteklih nekoliko mjeseci. Sve je počelo u studenome prošle godine, kada je u njegovoj garaži, točnije hangaru gdje drži svoje skupe i vrijedne oldtimere, iz jednog od njih procurilo je gorivo i prsnulo baš po njegovom licu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Spletom okolnosti sve se naglo zapalilo, pa je kolekcionar završio u bolnici s prilično ozbiljnim opekotinama na vratu i licu. No, već za manje od deset dana “neuništivi” je komičar već bio na pozornici i vratio se na posao.

Živahni 72-godišnjak se ne da

Ovih dana, pak, stiže vijest o novom posjetu bolnici. Leno je prošloga tjedna imao i prometnu nezgodu s jednim od motocikala koje je testirao. Kaže kako je riječ bila o modelu Indian iz 1940, u vožnji je komičar osjetio miris goriva, pa je posumnjao na kvar. Kada je krenuo prema obližnjem parkiralištu, zapeo je za tamo, iz nekog nepoznatog razloga, razapetu žicu, koja ga je zbacila s motora. To je rezultiralo s dvama polomljenim rebrima, napuklim koljenima te slomljenom ključnom kosti. 72-godišnji Leno događaj je potvrdio tek nakon tjedan dana, jer mu je bilo “previše medijske pozornosti” još od prošle nezgode. Kaže kako se ponovno dobro oporavlja te kako se već vratio na posao.

Da niti ove dvije bizarne nesreće ne ostanu same, pobrinuo se američki CBS. TV kuća navodno će ugasiti emisiju Jay Leno’s Garage, tj. više neće snimati nove epizode za emitiranje na televiziji. Kako ista emisija, u nešto izmijenjenom izdanju, izlazi i na YouTubeu, moguće je da će ona ostati aktivnom.

YouTube MP3 - Hotmail
1