Nissan Vmotion 2.0 – uvid u budućnost

Nissan Vmotion 2.0 – uvid u budućnost

Nissan je na međunarodnom salonu automobila NAIAS u Detroitu predstavio konceptni model Vmotion 2.0 s kojim izravno najavljuje svoju buduću limuzinu, ali još i šire, smjer razvoja budućih obiteljskih linija i značajki.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Ukratko, izgled ovog modela predstavlja daljnji razvoj trenutnog nissanovog dizajna, posebno onog većih modela, i odvodi ga korak dalje, a cijeli automobil djeluje agresivnije, mišićavo i moderno, no opet i dovoljno elegantno da se svidi većini promatrača. Recimo i kako mu dimenzije iznose 4860 x 1890 x 1380 mm, a međuosovinski je razmak dug 2850 mm.

Unutrašnjost nudi pregršt prostora za četiri putnika na četiri zasebna sjedala, a uređenje je minimalističko i moderno te se posebno ističu neobični upravljač te veliki prednji ekran koji ujedno predstavlja instrumentnu ploču i središnji zaslon putem kojeg se upravlja većinom on-board sustava.

Dakako, Vmotion 2.0 je opremljen sustavom autonomnog upravljanja, a ostalim sudionicima u prometu vozilo daje do znanja da je u ProPilot načinu rada tako što se na prednjoj znački aktivira plavo osvjetljenje.

YouTube MP3 - Hotmail
1