Nissan predstavio Leaf Nismo

Nissan predstavio Leaf Nismo

Nakon jučerašnje najave Nissan je i službeno predstavio svoj novi konceptni model Leaf Nismo koji će premijeru imati na predstojećem tokijskom auto salonu krajem ovog mjeseca. Riječ je o studiji koja vrlo vjerojatno najavljuje produkcijsku izvedbu, a trenutno još uvijek nije poznato kada se može očekivati njen dolazak na tržište.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Koliko nam priložene fotografije mogu otkriti Nismo verzija Leafa će se od standarde, kada je riječ o dizajnu, razlikovati agresivnijim body-kitom koji uključuje nove branike, pragove i stražnji difuzor, a tu su i posebno naplaci te razni drugi ukrasi. Također, tu je i nekoliko manjih dorada interijera koji su prvenstveno estetske, odnosno ukrasne naravi koje će podsjetiti vozača i putnike da se radi o posebnoj verziji ovog automobila.

Za sada doznajemo i kako će se Leaf Nismo moći pohvaliti sportski dotjeranim ovjesom te sportskim gumama, a što se ostalih tehničkih podataka tiče proizvođač je za sada potvrdio samo kako će ovaj automobil doći sa posebno podešenom nadzorom jedinicom pogonskog sklopa. Njegova snaga te je li u Leaf Nismo ugrađena nova baterija još uvijek ostaje nepoznato.

Službena premijera će biti održana u Tokiju 25. listopada, a tada bi najkasnije trebali doznati više.

Podijeli:
1