Nissan Juke još jednom osvježen

Nissan Juke još jednom osvježen

Nissan Juke je automobil koji se i dalje đirom svijeta prodaje u preko 100.000 jedinica godišnje pa je njegov proizvođač odlučio još jednom ga osvježiti, dok ćemo na sljedeću generaciju ovog subkompaktnog crossovera još pričekati.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Promjene zahvaćene ovim posljednjim faceliftom nisu velike i uključuju manje dorade maske motora, svjetala, pokazivača smjera retrovizora i sl. Također, LED svjetla za maglu će biti dio standardne opreme na višim paketima, a kupcima će biti ponuđena tri nova 16 i 18-colna seta alu naplataka, kao i prošireni popis boja i presvlaka interijera.

Što se unutrašnjosti tiče kupce će Juke pokušati privući bogatijim paketima opreme, dostupnim novim audio sustavom Bose i sl. Svi bi modeli već od tzv. bazne verzije trebali biti opremljeni klima uređajem, električno podesivim bočnim retrovizorima, električno pomičnim prednji i stražnjim prozorima, LED svjetlima za dnevnu vožnju i sl.

Tehničkih dorada nema, a prodaja osvježenog modela samo što nije počela s obzirom da je premijera održana na ženevskom auto salonu.

Podijeli:
1