Ni kriv ni dužan razbio McLaren 720S izložen ispred autosalona

Ni kriv ni dužan razbio McLaren 720S izložen ispred autosalona

Prometne nezgode događaju se svakodnevno, ali bizarne poput ove baš i ne, kada je kao kolateralna žrtva nastrada automobil vrijedan 2,4 milijuna kuna. Srećom, ozlijeđenih nema, a štetu će pokriti osiguranje

Neobična prometna nezgoda dogodila se prije nekoliko dana u američkom gradu Scottsdaleu, u saveznoj državi Arizoni. Ništa ne sluteći, izvjesni Paul Eugene Dubois vozio se svojim BMW-om X5 pored prodajnog salona McLarena, kada je na njega iz suprotnog smjera naletjelo drugo vozilo. Udar u Duboisov BMW bio je toliko snažan da ga je skrenuo s putanje i uputio – ravno prema tom salonu skupocjenih automobila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Tamo je, pak, veliki SUV udario u izložbeni primjerak McLarena 720S parkiran pred zgradom, odbacio ga kroz staklo salona. Ono se, dakako, razbilo i lakše oštetio još jedno vozilo u salonu – ni manje ni više nego drugi skupocjeni McLaren. Informaciju o nezgodi podijelio je spomenuti vozač BMW-a na svojem Facebooku, uz komentar da srećom ništa od ovoga nije njegova krivica. U suprotnom bi, kaže, odmah bankrotirao jer je McLaren 720S vrijedi oko 350.000 dolara.

Kako vidimo na slikama s mjesta nesreće, srebrni automobil koji je bio parkiran ispred salona potpuno je uništen, a veću štetu pretrpio je i BMW. Ozlijeđenih nema, a službeni podaci o šteti nisu objavljeni.

YouTube MP3 - Hotmail
1