Nevera rollercoaster u najvećem njemačkom zabavnom parku

Nevera rollercoaster u najvećem njemačkom zabavnom parku

Bugatti Rimac surađuje s Europa-Parkom, najvećim njemačkim tematskim parkom u proširenju, koje je inspirirano inovacijama i poduzetništvom, posvećeno Hrvatskoj te prikazujući temu "energije"

Jučer je na Hvaru objavljena nova suradnja tvrtke Bugatti Rimac s najvećim njemačkim tematskim zabavnim parkom, Europa-Park, koji je u procesu proširenja. U sklopu tog projekta, park će dobiti nou, najveću do sada, sekciju, koja odaje počast i izumitelju hrvatskog porijekla, Nikoli Tesli. Tema proširenja bit će “energija”, a bit će i usko vezano uz Hrvatsku na više načina, primjerice uz Neveru.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Mate Rimac navodi Nikolu Teslu kao jednu od svojih velikih inspiracija za istraživanje upotrebe elektromotora i baterija u sportskim automobilima. Danas je Rimac Grupa poznata po svom potpuno električnom hiperautomobilu Nevera i tvrtki Rimac Technology, koja globalne proizvođače automobila opskrbljuje tehnologijama elektrifikacije visokih performansi poput baterijskih sustava I sustava elektro pogona.

Rollercoaster s iskustvom Nevere

Središnja točka ove suradnje bit će otkrivanje atrakcije “Voltron Nevera powered by Rimac”, čije je otvaranje planirano za 2024. Ovaj rollercoaster će biti prvi novi veliki rollercoaster u parku u posljednjih 12 godina i predstavljat će jednu od najnaprednijih atrakcija u Europskim zabavnim parkovima.

Mate Rimac, osnivač Rimac Grupe, izjavio je: “Od samih početaka Rimac Grupe naš hrvatski identitet je u središtu poslovanja. Sjedište Rimac Group uvijek će biti u Hrvatskoj i mnogo toga što radimo inspirirano je ovom zemljom. Čast je za naše poslovanje biti predstavljeni na tako značajan način u Europa-Parku i uzbuđeni smo se predstaviti posjetiteljima iz cijelog svijeta. Voltron Nevera vožnja samo je prvi korak u našem partnerstvu, a kako budemo dalje rasli, tako će rasti i naš odnos s Mack grupom.”

O ovoj suradnji izvršni direktor Europa-Parka Michael Mack kaže: “Suradnja naše dvije grupe je savršen spoj. Za to ne može postojati nitko bolji od Mate Rimca i njegovog tima, jer je tvrtka 100 posto autentična. Zato se posebno veselimo zajedničkoj suradnji. Ova suradnja također okuplja mlade generacije koje razmišljaju izvan okvira. Spajaju nas poduzetnički duh, strast za ubrzanjem i adrenalinom i poseban odnos s Hrvatskom.”

YouTube MP3 - Hotmail
1